Курорти и региони на Гърция

Остров Родос

Островът на рицарите и додеканезите, родното място на едно от седемте чудеса на древния свят - Колосът на Родос и едно от най-любимите дестинации на лятната ваканция. Препоръчваме за традиционна почивка на плажа и отдих с деца, както и за любителите на водните спортове. 

 Протечете повече

Остров Корфу

Корфу или Керкира, както го наричат местните гърци, е най-северният остров на архипелага на Йонийските острови. Брегът на Корфу е разкъсан от много живописни заливи. Корфу се нарича изумруден остров, тъй като той наистина е най-зеленият остров на Гърция. 

Протечете повече

Атика

Атика е живописен полуостров, разположен в югоизточната част на Гърция, обграден от планини и измит от Егейско море. Като един от най-популярните туристически райони на Гърция, курортът разполага с шикозна хотелска база. 

Протечете повече

Крит

Крит задоволи желанията както на любителите на уединената и релаксация така и на любителите на шумните партита и забавленията. Крит като курорт има стотици най-модерни хотели, от скромни и евтини, до луксозни комплекси със собствени вили.

Протечете повече

Полуостров Халкидики

Халкидики - величественият полуостров, който е един от най-атрактивните райони на северна Гърция. 

Протечете повече

Полуостров Пелопонес

Пелопонес все още запазва своята оригиналност: липсата на промишлено производство, уединени планински селища, пасища, древни византийски градове и пасторален пейзаж му придават особен чар. 

Протечете повече