Детска политика

В хотелите от веригата на Амботис  ще срещнете специално отношение към семействата и осъществяването на безгрижна ваканция с деца.
Политиката е насочена към стимулирането на семейния отдих, като деца до 14- годишна възраст се настаняват безплатно в стаята на родителите. В хотелите има организиран безплатен детски клуб и различни активности край брега на морето. Предоставят се услуги на детегледачка срeщу допълнително заплащане.
В ресторантите има детски столчета, може да се поръча детско меню, а околната среда е достъпна за детските колички


За  семейства с малки деца под 4-годишна възраст е специалният проект "BABY TIME"

Хотелите в програмата са подбрани и се отличават с подходяща инфраструктура и допълнителни услуги: допълнителен набор от кърпи в стаята, електрическа кана, бейби гърне, специална храна и др. 

Хотели, участващи в проекта:

Халкидики:
КЛУБ ЕЛЕФАН СИМАНТРО БИЙЧ 5 * 
ЕЛИНОТЕЛ АПОЛАМАРЕ 5 * 
КСЕНОС АНАСТАСИЯ РИЗОРТ & СПА 5 *

При записване в бележката към заявлението е необходимо да поставите марката "BABY TIME"


Проект  Elephant Ваканционен Клуб  е ансочен към организирането и осъществяването на качествена почивка за цялото семейство, като се предоставят забавления за гости от различни възрасти.

Хотелите, включени в програмата, разполагат с голяма зелена площ, храненето е разнообразно и добре организирано през целия ден, предлага се анимация, спорт, игри и забавления.

Аниматорите са подбрани и на възраст над 21 години. Детските аниматори са  студенти редовно обучение в педагогически специалности и притежават опит за работа с деца в група минимум 3 години.  Те са обучени и подготвени по въпросите на безопасността на малчуганите и оказването на първа помощ при нужда.

Всички аниматори предоставят пакет от документи, потвърждаващи правото им да работят с деца: удостоверение за съдимост; медицинска книжка, удостоверение от психиатър, диплома за висше педагогическо образование.
При първото си посещение в Детския клуб,  родителите попълнят въпросник за детето, където давата информация за възможни алергични реакции, медицински противопоказания, както и психологическите особености на детето.
 

Хотели, участващи в проекта:

Club Elephant Simantro Beach 5 * (Гърция, полуостров Халкидики)
Club Elephant Ваканционен комплекс Малама 4 * (Кипър)

Повече информация за проекта на Elephant Holiday Club вижте на линка:
 http://clubelephant.ru/