Допълнителни услуги

ПАНЕЛИН-УСЛУГИ ЗА НАЕМ НА АВТОМОБИЛИ

Панелин Кар Рентал Къмпани осигурява многообразие от услуги в сферата на наема на автомобили. Ние осигуряваме на нашите клиенти модерни автомобили за техните пътувания,индивидуални и групови екскурзии.Нашият собствен автопарк включва минивани и коли от различен клас и ценови диапазон.

• Панелин Кар Рентал включва свой собствен парк
• Нови модели автомобили
• Вземане-Връщане до/Летището-Хотела
• GPS,бебешки столчета,пътни карти
• 24-часова техническа поддръжка
• Пълна осигуровка(покритие на автомобила и пътниците)ЦЕНТЪР ЗА ПОКЛОНЕНИЕ/ПОСЕЩЕНИЕ НА СВЕТИ МЕСТА

Панелин Кар Рентал Къмпани осигурява За нас Гърция не е само една от страните в света. Това е Източноправославна Християнска Държава.A именно от Гърция всички славянски нации са получили основния дар в тяхната история- Христовата църква.

Ние знаем,че всеки,който някога е посетил Гърция не е останал безразличен към тази благословена страна,която е дала на света и Църквата на Бог толкова много.Тази страна се е прочула с имената на велики светци,монаси и мъченици.

Големият връх Атон,Метеора,първите Християнски църкви са част от невероятното духовно наследство на Гърция.И досега Гърция почита духовното си богатство и е щастлива да го сподели с пътниците,защото тези,които търсят винаги ще постигат.
blagovest-palomnik.comАгенство по недвижими имоти в Гърция

Ellindom известна гръцка лицензирана компания, която се занимава с недвижими имоти и готова да намери идеален дом във всяко кътче на Гърция. Предлагани услуги:

• Екскурзии по разглеждане на имотите.
• Избор на имотите отговарящи на изисквания на покупателя.
• Организация на огледи на имотите.
• Безплатни консултации по всички въпроси, свързани с придобиване ня имот в Гърция.
• Консултация по оформление на визи и получаване на ВНЖ.
• Пълна юридическа и техническая поддержка при нотариальной сделке.
• Съпровождане на клиента пред данъчни и други административни институции(преди и след сделката)
• Реконструкция и модернизация на придобитите имоти.Вили под наем в Гърция

Villas Pro предлага пълна гама от наем на жилища през лятото в Гърция, като се вземат предвид индивидуалните изисквания и бюджет на клиента. Дружеството извършва резервация и поема цялата организация на ваканция, като се започне от полет, посрещане на летището и трансфер до вилата, така и за екскурзии, закупуване на продукти и всички други услуги за гостите. В портфолио на Villas Pro има повече от 1000 възможности за настаняване.
КЛОНОВЕ И СЛУЖИТЕЛИ
Където и да се намират гости, те могат да бъдат сигурни, че служителите на компанията ще бъдат в точното време и на точното място и винаги ще ви помогнат за всички възникналивъпроси.
СОБСТВЕН АВТОПАРК
Опитни водачи осигуряват високо качество на обслужване: частни трансфери, коли под наем и екскурзии.
VIP и MICE ОТДЕЛИ
Ние ще поемем водеща роля в организирането на фирмени срещи, обучения, конференции или други специални моменти във Вашиятживот, като сватба, юбилей или меден месец.
ОФИС на летище Солун
Ние предлагаме на нашите клиенти цялата гама от авиационни услуги, включително групови или VIP полети с частен самолет.РЕКЛАМНА АГЕНЦИЯ

MELLON UPGRADE ADV. - многопрофилна рекламна агенция специализирана в комплексен интернет - маркетинг и всички основните видове реклама. Нови идеи,нестандартни решения и дългогодишен опит в областта на туризма, ни позволяват да постигнем цели и предоставим на нашите клиенти широк спектър на услугите.ФОНДАЦИЯ АМБОТИС

Oткриването на Фондация за Деца и Младежи през 2013 е избрано като подходящ момент за отпразнуването на двадесетата годишнина на компанията. Ние избрахме нашия начин за подкрепа на деца в нужда и млади хора чрез организирането на почивки в чужбина защото: *Организирането на почивки в Гърция е професия на основателите и членовете на управителния съвет на Фонда.
*Фондът има всички ресурси,за да внедри такава сложна задача.
*Силни партньорства в туристическата сфера ни позволяват да гарантираме най-бюджетната и качествена почивка за деца и тийнейджъри в Гърция.
*Имаме наша собствена програма за полети,наша собствена инфраструктура от хотели,транспортна компания,и отговорният персонал с дългогодишен опит в работата.
*Ние искрено вярваме,че щастливи ваканции са необходими за щастливо и здравословно детство