За агенции

 

Уважаеми колеги!

 
Ако станете наш агент вие можете бързо и лесно да предложите нашите оферти на своите клиенти, да сте информирани в реално време за актуалните свободни места за настаняване, да се възползвате от горещи оферти и да правите самостоятелно своите резервации и на хотели.
 
Какво се иска от Вас? Чрез бутона „агенции“ на www.ambotis.bg  ще откриете „регистрация“, следвайте стъпките за регистрация, за да започнете сътрудничество с Ambotis:
 
1Създайте свой Личен профил в нашата онлайн резервационна система 
2Получаване на достъп до системата за резервации, потребителско име и парола за достъп до системата ще се генерира автоматично и ще ви бъдат изпратени по електронната поща веднага след регистрацията ви в системата.
3. Изберете типа договор, който искате да подпишете с нас и дали желаете да интегрираме нашите оферти във Вашия сайт  и в рамките на 7 дни от датата на регистрация ви е необходимо да представите 2 подпечатани и подписани eкземпляра заедно с копия на актуалния лиценз и застраховка към нашия офис:
адрес: гр. София,1000, ул. „Стара Планина“ №8-10 или на dogovor@ambotis.bg 
В случай на непредставяне на документите в периода на 7-дневния срок, достъпът на агенцията до системата ще бъде блокиран.
В случай на забавяне на предоставянето на оригинални документи, моля да предоставите информация на dogovor@ambotis.bg, като посочите дата за представянето на документите.
 

Благодарим ви за вашата готовност за сътрудничество с нашата компания!