За нас - Ambotis Bulgaria

Скъпи Клиенти, Приятели, Партньори,

 

С оглед обявената извънредна обстановка в страната и с цел превенция от заразяване и разпространение на COVID -19, ние от Ambotis Holidays Bulgaria преместваме офиса в домовете си.

 

Екипът ни е напълно подготвен да продължи да работи за вас и сме и напълно технически подготвени да приемем това предизвикателство.

 

Бъдете здрави, пазете се, запазете спокойствие и #останетесивкъщи.

Ambotis Holidays Bulgaria

 

Dear Clients, Friends, Partners,

 

In regard to the declared national State of emergency against the spread of COVID-19, we from DSP have moved our office to our homes.

 

Our team is completely prepared to proceed with our work and we are also fully prepared technically to undertake this challenge.

 

Stay healthy, take care, keep calm and #stayhome Ambotis Holidays Bulgaria

Амботис Холидейз

AMBOTIS.jpg

Пътувайте със стил! Амботис Холидейз е туроператор, с богато портфолио от туристически услуги и дестинации. Фирмата има мрежа от офиси в Гърция, Кипър, България, Русия, Китай, Сърбия и Грузия. Отличава се със своя дългогодишен опит в работата с клиенти, които изискват специално внимание. Амботис Холидейз е туроператор за туризъм в Гърция и представя всички нейни региони. Освен това, Амботис Холидейз предлага топло и екзотично лято в дестинации като Египет, Шри Ланка, Гоа, Занзибар и Обединените Арабски Емирства.

Амботис груп

Ambotis-group.jpg

Повече от 20 години Амботис Груп успешно работи като менажираща компания, в областта на туризма. Голяма част от нашия успех се дължи на това, че извършваме индивидуални услуги. Всички наши клиенти и партньори, независимо от обема и естеството на бизнеса им, получават точно това, от което се нуждаят. Ние се стремим към предлагане на услуги с високо качество, което ни дава голямо предимство пред мултинационалните компании.


AMBOTIS BULGARIA

Адрес: SOFIA
1000 СОФИЯ УЛ, СТАРА ПЛАНИНА 8-10
Телефони: +35929807888
Ел. поща: info@ambotis.bg
Работно време: Понеделник–петък, от 10:00 до 18:00
Събота - 10:00 до 15:00
Неделя — почивен ден
Body END + JIVOSITE