Курорты и регионы ОАЭ - Дубай - Ambotis Bulgaria
Дубай


Дубай – това е съвършенното място за почивка на семейства с деца. Гостите на Дубай могат да се наслаждят на плажовете с нежен бял пясък, отлично обслужване в приказно красиви хотели,  много слънце и безоблачно небе. Пътуването до Дубай ще ви остави незабравими спомени за цял живот.

Райони в Дубай

Джумейра – това е изкуствено създаден остров във формата палма и е известен в цял свят. Това е най-скъпия и луксозен район на града, уникално място за вип почивка за семейства с деца и за млади хора. Тук има много заведения.

Дубай Марина

Модерен мини остров с много изкуствени канали и мостове, които го свързват със сушата. Това е прекрасно място за пазаруване и почивка на плажа. Известен е като „арабската Венеция“.

Ал Барша

Разположен е в централната част на града. На негова територия се намира Мall of the Emirates Един от най-новите и атрактивни търговски центрове, в който се намира закрита ски писта и зимен парк. 

Джебел Али

Тихо и спокойно място с много хотели на брега със собствени плажове.

Даун Таун

Това е най-модерната част на града. Тук са концентрирани шедьоври на архитектурното изкуство: най-голямото изкуствено езеро с най-големите пеещи фонтани, най-високия небостъргач с най-големия ресторант в света.

Дейра

Това е стар район, подходящ за по-икономична почивка.

Бур Дубай

Прекрасна алтернатива на Дейра, за не много скъпа почивка в нови хотели.

Хотели

Хотелите в Дубай са известни в цял свят с идеалната си чистота и супер модерен дизайн, първокласно обслужване и много други предимства. Разбира се удоволствието струва скъпо, ако изберете за своята почивка 5-звезден лукс. По-достъпни са цените на хотелите 4*, които също предлагат добро ниво на обслужване. Именно за това те са сред най-търсените от туристите и са най-много на брой - около 200 от всичките окол 500 хотела в Дубай.

Развлечения

В Дубай има толкова много развлечения, че няма да начин на скучаете, ако сте дошли на почивка тук. Дубай предлага на своите гости много изкуствено създадени забележителности, много възможности за пазаруване, плажна почивка и занимания с различни видове спорт.

 

Туроператора за ОАЕ – Ambotis Holidays, ще направи Вашата почивка комфортна и незабравима!


Body END + JIVOSITE