Курорти и региони на Гърция - Ambotis Bulgaria

Курорти и региони на Гърция

Остров Родос

Островът на рицарите и додеканезите, родно място на едно от седемте чудеса на древния свят - Колосът на Родос е една от най-любимите дестинации на лятната ваканция. Препоръчваме го за традиционна почивка на плажа с деца, както и за любителите на водните спортове. 

 прочетете повече

Остров Корфу

Корфу или Керкира, както го наричат местните гърци, е най-северния остров от архипелага на Йонийските острови. Брегът на Корфу е разкъсан от много живописни заливи. Корфу се нарича изумруден остров, тъй като наистина е най-зеленият остров на Гърция. 

Прочетете повече

Атика

Атика е живописен полуостров, разположен в югоизточната част на Гърция, обграден от планини, а бреговете му се мият от Егейско море. Като един от най-популярните туристически райони на Гърция, курортът разполага с шикозна хотелска база. 

прочетете повече

Крит

Крит удовлетворява желанията както на любителите на уединената почивка, така и на любителите на шумните партита и забавления. Крит като курорт разполага с много модерни хотели, от бюджетни до луксозни комплекси и вили.

прочетете повече

Полуостров Халкидики

Халкидики - величествения полуостров, който е един от най-атрактивните райони на северна Гърция. 

прочетете повече

Полуостров Пелопонес

Пелопонес все още запазва своята оригиналност: липсата на промишлено производство, уединени планински селища, пасища, древни византийски градове и пасторален пейзаж му придават особен чар. 

прочетете повече

Body END + JIVOSITE