Курорты и регионы ОАЭ - Ambotis Bulgaria

Курорти и региони в ОАЕ

Шарджа

Шарджа
Пясъчните плажове, модерен град, уютни паркове и комфортни хотели, много атракции и близостта на Дубай правят вашата почивка в Шарджа незабравима.


Фуджейра

Фуджейра
Основното предимство на емирата е неговата невероятна природа. Това са красивите планини на Ходжар и най-чистото море, великолепните плажове и много зеленина, с която други емирства не могат да се похвалят, а също и не много небостъргачи, както в Дубай или Абу Даби.


Умм-эль-Кувейн

Умм-эль-Кувейн
Въпреки скромните си размери, този регион е щедро надарен с природата: дълъг чист плаж, гъсти мангрови брегове и невероятно красиви пясъчни дюни, плодородни оазиси. Нивото на обслужване по никакъв начин не е по-ниско от големите градове, но цените са много по-ниски.


Рас-аль-Хайма

Рас-аль-Хайма
Туровете до този емир са комбинация от релаксираща плажна почивка, заобиколена от чисти бели плажове, величествените планини Хаджар и пясъчни дюни с разглеждане на забележителности и посещение на защитени територии.


Аджман

Аджман
Почивката в Аджман е идеална за семейства и за тези, които са уморени от ритъма на съвременния живот. Тук ще намерите мир, тишина и единство с природата.


Абу-Даби

Абу-Даби
Това е един от най-урбанизираните градове в света, столицата на най-богатия емирство на ОАЕ. Абу Даби често се нарича Манхатън от Изтока..


Дубай

Дубай
Дубай е ваканция на плажовете с мек бял пясък, най-доброто обслужване в хотели с приказна красота, перфектното място за почивка за деца и едем за възрастни.


Body END + JIVOSITE